Reiki

Belangrijke informatie met betrekking tot Covid-19 (Corona)

Mamasté houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit kan invloed hebben op zowel mijn yogalessen als de reiki- en massagebehandelingen. Neem voor de aanpassingen met betrekking tot de reikibehandelingen contact op via het contactformulier.

Reiki behandeling

ontspanning door liefde

Wat houdt een Reiki behandeling in?

Voor de behandeling neem ik de tijd om samen te overleggen waar je het meest mee geholpen bent. De behandeling is meestal op de behandeltafel liggend op je rug of buik, maar zitten in een makkelijke stoel kan ook.
Het is raadzaam makkelijke kleding aan te trekken.
Liever geen sieraden om. Het metaal kan de Reiki beïnvloeden.

Een behandeling duurt in totaal een uur.

Het is belangrijk dat je na de behandeling niet meteen heel actief aan de slag gaat. Neem de tijd om bij te komen en gun jezelf even rust. Dan is het effect van de behandeling optimaal.

Na de behandeling kunnen er emoties loskomen, het hoort erbij. Indien nodig, kan ik ook Reiki op afstand geven. Daar reken ik niets voor. Even een berichtje sturen is voldoende.

What is a Reiki treatment?

Before the treatment we decide where the Reiki is most needed. The treatment is usually on a massage table, but you can also sit in a chair.
It is recommended to ware comfortable clothes. No jewels or necklaces, the metal influences the Reiki.

A treatment takes one hour.

The effect of the Reiki treatment is optimal if you take it easy, rest and enjoy some quit time. After the treatment emotions can come up. That’s normal. If necessary I can give distance Reiki, at no charge. Just send me a message and I’ll send you Reiki.